Tonton Reaksi Netizen Mendapat Duit Raya ‘Free’ Dari Youtuber Ini

120

Baru-baru ini tular video pengasas Intraday iaitu saudara Moshed Mohamad yang menjalankan misi memberi sumbangan kepada penunggang motorsikal di salah sebuah stesen minyak di ibu kota. Beliau bukan sekadar membayarkan duit minyak motor mereka, malah turut memberi sumbangan duit raya kepada mereka yang bertuah.

Kebanyakan penerima sumbangan terkejut apabila dihulurkan duit raya malah ada yang berkali-kali mengucapkan terima kasih kepada saudara Moshed yang juga seorang youtuber terkenal. Rata-rata netizen pula memuji tindakan mulia beliau memandangkan kesanggupannya berkongsi rezeki dengan orang yang kurang bernasib baik. Mereka turut terharu melihat keikhlasan jejaka ini dan mendoakan beliau dimurahkan rezeki dan dilapangkan segala urusan.

Di akhir video, attendant pam Petronas tersebut yang bersemangat membantu saudara Moshed menjayakan misinya turut mendapat duit raya tanpa disangka-sangka oleh beliau. Pastinya sumbangan ini amat bermakna dan dapat membantu meringankan kos persediaan hari raya mereka. Salute!

Sumber: Moshed Mohamad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here